hits

HANDLINGER UTFØRT AV EN LAT IDIOT!

Lat eller ikke lat, uansett hva du er så burde det ikke være så forbanna vanskelig eller?

Selv jeg som sliter med å føle meg utmattet støtt og stadig klarer fint å utføre dette! Det er en stor del av sikkerheten i trafikken folkens og det tar deg en liten fingerbevegelse å sette på det forbanna blinklyset... Dette lille signalet kan hjelpe til med å unngå kø og kollisjoner i trafikken! Her i Halden opplever jeg for mange ganger at folk ikke bruker blinklyset sitt.. Jeg vet ikke om det fordi at bilen er produsert uten blinklys som er unnskyldningen dems eller at de bare rett og slett er noen late drittsekker! Valget er ditt.. 


Står du i en rundkjøring og venter på å komme ut, så ser du at den ene bilen fra venstre som er på vei legger seg ytterst uten blinklys, da tenker ihvertfall jeg at den skal rett frem, men NEIDA han svinger til høyre.. noe som da betyr at jeg kunne ha kjørt ut og løst opp litt kø om han bare hadde satt på det forbanna lyset. Du er ikke alene i denne verden eller på veien din hjernedøde idiot! Det har også hendt at folk har satt på blinklyset og viser at de skal til høyre i rundkjøringen og jeg kjører ut, brått ligger de oppi meg og har fjernet lyset for de ombestemte seg brått.... HAR DU ALT LAGT DEG TIL HØYRE OG BLINKER TIL HØYRE SÅ KJØR TIL HØYRE... så får du heller finne et sted å snu dit du svingte så slipper du forvirre andre og risikere at det blir en unødvendig kollisjon. Bruk huet litt vær så snill, det er lov! 


Jeg sier ikke at jeg er perfekt i trafikken selv, men de få grunnleggende reglene som man får matet inn med t-skje på kjøreskolen bør ikke være så vanskelig vel? 

Her er grunnleggende som jeg fikk matet inn på kjøreskolen:
BLINKLYS, SPEIL, PLASSERING! Og sjekk for guds skyld speilene før du svinger!! 
God tur videre på veien!

(bilder fra google)

Én kommentar

Sofie Caroline Nilsen

24.08.2016 kl.22:15

Er så enig!! er så sykt irriterende

Skriv en ny kommentar

Linn-Beate Minge

Linn-Beate Minge

22, Halden

Godt blandet! Min hverdag med Tourettes og andre utfordringer på slep.

Kategorier

Arkiv