hits

SLUTTEN PÅ NOE NYTT...

Alt har en slutt, men mye kommer også tilbake...

Uansett hva man gjør eller hva som skjer så har ting en slutt, om det tar sekunder, dager eller flere år så vil alt en gang finne sin vei mot slutten. Jeg har ofte gått rundt og tenkt på, nok en gang en helt unødvendig ting, at meningen med livet her er jo egentlig å overleve, leve et liv man selv ønsker og overleve til den dagen man er blitt gammel og til slutt tar farvel med denne verden. Uansett hvordan man lever livet sitt så ender alle liv på samme måte, døden. Om du bor på gaten eller har et herskapshus så vil du dø når tiden er inne! 

Sommeren er nå over for i år og høsten kommer i et vanvittig fart, kulde, regn, vind og mørke kvelder og morgener. 
Min sommer har bestått av crusing night i byen med fantastiske folk, grensetreff og jeg har som nevnt tidligere funnet meg en stor del av meg selv i sommer! 

(bilde er tatt på badetur til Rødhella i Halden)

Dagene i sommer har gått så utrolig fort, og været har vært greit, jeg etter min mening syns det har vært for mange dårlig dager til å være en sommer, men selvfølgelig har det vært mange fine dager også. De dagene jeg hadde fri og det var fint vær brukte jeg mesteparten av tiden på å være med venner og folk fra gjengen jeg er i og en del av oss var ofte ute på tur og badet. Jeg tror ikke jeg får sagt det mange nok ganger, men jeg er utrolig takknemlig for å ha blitt kjent med så mange snille og gode mennesker, jeg trodde ikke det fantes så mange av de her i lille Halden. 
Tiden før sommeren kom hadde jeg det ikke særlig bra med meg selv og jeg hadde mye negative tanker og meninger om ting og tang. Etter at jeg kom meg ut, ble friere og fikk flere gode venner har jeg kommet meg så sterkt opp og tilbake til det gamle jeg. 
Det å være ute med venner, finne på ting er en utrolig viktig del av helsa, skal man ha god helse handler det ikke bare om å spise sunt og trene, men også å være ute og ha et sosialt liv. 
 

Nå har jeg fått tilbake minnebrikka mi så tenkte meg en tur ut i kveld og få tatt litt bilder, så får jeg se hva kvelden ellers bringer. Håper alle har en fin dag videre og at din sommer har vært fin, nå gjør de fleste seg klare for at vinteren skal komme om ikke så mange mnd. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn-Beate Minge

Linn-Beate Minge

22, Halden

Godt blandet! Min hverdag med Tourettes og andre utfordringer på slep.

Kategorier

Arkiv