hits

DEN DELEN JEG IKKE ER VANT TIL!

Det er aldri så galt at det ikke er godt for noe...

Det har jeg ofte hørt, når tragiske eller negative ting skjer med meg så hører jeg fra faktisk flere at det alltid kommer noe godt ut av det som skjedde, på en eller annen måte. 


Skulle tro jeg skal snakke om et skikkelig alvorlig tema her, men er ikke mer alvorlig enn en tidlig morgen.. hehe. 
Jeg er faktisk ikke et morgen menneske, eller jeg skulle ønske jeg var det for det ser så deilig ut på reklame! Sola skinner, man strekker seg og "Woke up like this" full sminket og fin i huden. Min morgen består av utsettelse av alarm sånn opptil 5 ganger, når jeg først våkner er det en halvtimes tre kvarter tid i senga hvor jeg strekker meg, rufser til min flotte sovesveis et par hundre ganger og gnir meg i øya med sminke som jeg selvfølgelig klarte å glemme å fjerne kvelden før.. 


I dag er det tidlig opp for å ta turen til Sverige, før jeg skal plukke opp venninna mi fra skolen og få besøk av kompisen min. Jeg vet ikke om det bare er meg, men når det skjer ting som jeg syns er spennende og som jeg gleder meg til så er det brått mye lettere å stå opp tidlig! Det er helt magisk. 
Jeg skal IKKE glemme å ta med kameraet mitt.. eller glemme å sette i minnekortet, noe jeg er flink til å glemme bort. Så får vi se hva dagen vil bringe videre. Ønsker alle en fin dag, her er det ihvertfall litt sol ser det ut som fra her jeg sitter! 
Nordby, here I come!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn-Beate Minge

Linn-Beate Minge

22, Halden

Godt blandet! Min hverdag med Tourettes og andre utfordringer på slep.

Kategorier

Arkiv