hits

METODEN STOPPET MEG FRA SKUFFELSE OG GA MEG HELLER EN POSITIV OVERRASKELSE!

Som sikker mange/alle har fått med seg er det jo premiere i kveld på filmen alle jenter sikler etter å være en del av. Fifty shades darker er endelig her, selv jeg har ventet i spenning og satt klar til å bestille når det ble lagt ut på kino. Billettene er bestilt og planen i kveld er å få sett den etterlengtet filmen! Jeg gleder meg stort og håper selvfølgelig at filmen vil gi svar på spørsmålet alle satt med i slutten av den første.

Jeg husker jeg irriterte meg veldig over at jeg ikke hadde rukket å lest boka, men nå som jeg har startet på den angrer jeg ikke på at jeg ventet til etter at jeg hadde sett filmen. Tenk for en skuffelse jeg hadde fått? Slik som mange fikk, over filmen om jeg hadde lest boka først. Isteden fikk jeg en bra følelse av filmen og syntes den var bra samtidig som jeg fikk en positiv overraskelse av boka. En mye bedre følelse enn å sitte igjen med en stor skuffelse syns nå jeg.

Er en stund siden jeg har blogget nå, av den enkle grunn at det har skjedd mye som har tatt min tid og energi, mye positivt vel å merke, mye av grunnen til at jeg har valgt å ikke blogge. For jeg har det såpass bra nå at jeg ikke følte behovet for å skrive denne stunden.

Håper alle får en fin fredag og til de andre som også skal på kino i kveld, jeg gleder meg med dere! Ha en fin dag videre.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn-Beate Minge

Linn-Beate Minge

22, Halden

Godt blandet! Min hverdag med Tourettes og andre utfordringer på slep.

Kategorier

Arkiv