hits

SMERTER INGEN SER!

En smerte kan bety mye, det kan være en smerte man kjenner etter å ha brukket beinet, en smerte man har etter kjærlighetssorg, eller rett og slett en smerte ingen legger merke til!

Min smerte har jeg levd med hele livet, ihvertfall så lenge jeg kan huske... Og ingen kan se den! Den sitter i hodet mitt, masse tanker som skaper kaos og virvarr på ett og samme sted på samme tid! Denne smerten ingen andre ser, enn de nærmeste og meg selv, ikke alltid de nærmeste ser den heller for jeg er blitt dæven så godt til å skjule mine negative sider ute blant folk.

De ticsene jeg har som innebærer i diagnosen min, gir meg fysisk smerte, men også psykisk.

En periode for noen år siden hadde jeg ekstremt mye tics som påvirket kroppen min. Jeg hadde mye smerter i ryggen, nakken og beina. Pluss skuldrene.

Jeg har alltid likt kroppen min, kanskje syntes at jeg var en smule tynn til alderen, men ikke noe annet enn denne filletingen. Jeg hang meg aldri opp i hvordan kroppen min så ut, ihvertfall ikke i fullt alvor.

Jeg pleide å trene litt før, og fikk høre av mange at de tenke at jeg trente for å få en mer fitness kropp, dette stemmer ikke... Det er bare et ekstra bonus av det å trene, jeg trente av hovedgrunn at jeg ville minske mine daglige smerter og plager, selv de psykiske smertene jeg til tider kan/kunne ha. Og jeg er stolt av meg selv at jeg faktisk har klart å ta tak i mine problemer helt på egen hånd!

Ingen har hendvist meg til å trene, ingen har blandet seg bort i hvordan jeg spiser... Noe som tidligere var for mye dritt mat som sjokolade og burger ganske ofte... Jeg hadde endret livsstilen min drastisk på bare noen dager! Jeg merket til og med at på grunn av treningen ble jeg brått mye mer tilstede og jeg ble mye hyggeligere og blidere mot min stakkars samboer som måtte leve med mine problemer på hjemmefronten! Jeg så forbedring etter bare to økter! Ikke verket det lengre som det pleide i ryggen og knea mine om kvelden, ting ble bedre!!

Og jeg er da stolt over å vise kroppen min!

Fordi DENNE kroppen har klart deg gjennom MENGDER med smerter opp gjennom tiden, kasting på hodet, hopping, tramping, rykninger og mye mer som slet på både ledd og muskler... Og jeg står her fortsatt!

Én kommentar

kaosverden89

16.05.2018 kl.23:50

Ønsker deg en fin dag i morgen ❤️

Skriv en ny kommentar

Linn-Beate Minge

Linn-Beate Minge

22, Halden

Godt blandet! Min hverdag med Tourettes og andre utfordringer på slep.

Kategorier

Arkiv